Inschrijven en deelnameprijs

De cursus vormt één geheel, inschrijving geldt voor de hele reeks van 10 bijeenkomsten. Kijk voor het voorlopige programma 2023 onder de knop "Modules 2023". Voor een nadere verkenning van de inhoud van de bijeenkomsten, kijk onder de knoppen "Modules 2018" en "Modules 2019".
De deelnameprijs 2023 is € 250,- (Meer is welkom, om het initiatief te ondersteunen. Minder is mogelijk in overleg.). Inbegrepen zijn de kosten van materiaal, koffie, thee en/of een versnapering.

Meld je aan door een bericht met naam, e-mailadres en/of telefoonnummer te mailen aan [email protected] Vervolgens ontvang je een bevestiging met nadere informatie. Informeer naar de speciale arrangementen voor organisaties en scholen.

Ben je erg gemotiveerd om Delftoloog te worden maar kun je door omstandigheden het bedrag echt niet opbrengen, neem dan contact met ons op.

Nadere informatie, vrijwilliger worden of opgeven voor de cyclus?

Wil je geïnformeerd blijven over Delftologie en/of je opgeven als vrijwilliger of inschrijven als deelnemer in 2023 ? Vul dan onderstaand formulier in en geef hieronder in het veld 'Bericht' aan wat de bedoeling is. 

Graag tot ziens!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw reactie. U krijgt zo spoedig mogelijk bericht.

Contact & informatie

Stichting Delftologie

IBAN: NL16TRIO0379223384

KvK nummer 71524681